Mia Charlotte Høybye

Mia Charlotte Høybye

Fysioterapeut

Mia er på barsel og starter op igen slut 2024


Mia er uddannet fysioterapeut på Københavns professionshøjskole i januar 2019 og er startet hos Espergærde fysioterapi i maj 2022.


Mia brænder for en sundere og aktiv livstil, på et lavpraktisk og holistisk plan, så alle kan være med. Mia ønsker at vi alle passer på vores krop hele livet og ønsker at vi aldrig må holde op med at bevæge kroppen - både psykisk og fysisk.


Mia har en stor erfaring med behandling af ryg og er derfor en del af Espergærde Fysioterapis rygklinik. Mia er også uddannet GLA:D ryg terapeut fra syddansk Universitet.


Mia har stor interesse inden for træningsterapi og har erfaring med mange forskellige sportsgrene - særligt inden for håndbold, fodbold, funktionel træning samt styrke-og konditionstræning.


Hendes behandlinger tager udgangspunkt i din individuelle problematik og din hverdag, således at i sammen skaber de bedste rammer for at du kommer tilbage til træning, kamp eller hverdagen igen.


Hun vægter højt at tage sig tid til at lytte, samt have en empatisk og støttende tilgang, så du føler dig tryg i situationen.


Mia står for hjemmebehandlinger, privat konsultationer og holdtræning.


Det er muligt at få tider hos Mia tirsdage, onsdage, torsdage og fredage.

Mia arbejder med tilskud fra sygesikringen.


Specielle kompetencer:


Rygsmerter: Mia er en del af vores Rygklinik og behandler både individuelt og på hold. Mia er uddannet GLA:D ryg terapeut fra Syddansk universitet.


Smerteviden: Mia har taget kurser i smerteviden og med stor empati og viden, kan Mia hjælpe dig med smertehåndtering.


Genoptræning efter sportsskader