StyrketraeningStyrke og overskud

til et godt liv

Tilmeld dig vores hold med styrketræning for seniorer

Gratis prøvetime i januar og februar måned


Til dig som gerne vil styrketræne på små hold hvor du får inspiration, motivation og hjælp til din træning. Lukkede hold, hvor træningen bliver personligt tilrettelagt den enkelte deltagers mål og behov.


Det er de samme deltagere der kommer på holdet, hvilket skaber en tryghed og et socialt netværk med andre. Udover træning og sved på panden bliver der grinet, snakket og hygget.


For dig der ikke ønsker at træne i store fitnesscenter men i stedet et hyggeligt og socialt sted med professionelt træningsudstyr, hvor modstanden laves med luft i stedet for vægte. Det giver en mere jævn og behagelig belastning for leddene. Der trænes både i maskiner og med frivægte + øvelser der træner balancen.


Underviser er Sanne Hansen, som har mange års erfaring i holdtræning og personlig træning.


Vi har 4 hold at vælge imellem

Torsdage kl. 10, kl. 11, kl. 12 og kl. 13


Pris pr. gang kr. 130


Tilmeld pr. mail her


Eller ring på 49 13 45 64 mandag - fredag mellem kl. 9 - 12.Herunder kan du se hvad Sundhedsstyrelsen skriver:


"Styrketræning er vigtigt for ældre

Med alderen får man svagere muskler. Derfor er styrketræning særlig vigtigt, når man kommer op i alderen, så man har kræfter til at klare hverdagens opgaver.


Sundhedsstyrelsen udgiver i dag en rapport om svækkelse af musklerne med alderen, og hvordan styrketræning kan være med til at bevare en god muskelfunktion hos ældre. Og det er aldrig for sent at komme i gang. Særligt for ældre har træning af musklerne den gevinst, at det udsætter den naturlige muskelsvækkelse, som ellers kan blive et problem. Faktisk er fysisk aktivitet igennem hele livet – og i særdeleshed styrketræning – med til at forebygge, at man som ældre risikerer at få så svækket muskelfunktion, at man taler om tilstanden sarkopeni.


”Ved sarkopeni har man svært ved at klare sig selv. Det kan for eksempel være, at det er blevet vanskeligt at rejse sig fra en stol, at gå på trapper eller at gå så hurtigt, at man kan nå over vejen, mens der er grønt. Alt sammen noget, som gør den ældre afhængig af andres hjælp. Men ved at vedligeholde sin muskelfunktion med almindelig fysisk aktivitet og styrketræning kan man udskyde processerne, der fører til muskelsvigt og i sidste ende sarkopeni,” forklarer sektionsleder Charlotte Kira Kimby."


Sundhedsstyrelses anbefalinger:

For personer over 65 år anbefaler Sundhedsstyrelsen

  • Vær fysisk aktiv mindst 30 minutter hver dag
  • Lav aktiviteter, der styrker dine muskler, mindst to gange om ugen
  • Træn din balance og bevægelighed mindst tre gange om ugen
  • Begræns den tid, du sidder stille