Job hos Efys

Job hos Efys

Vi søger fysioterapeut

Der er mulighed for en cirka 30 timers stilling eller en cirka 15 timers stilling.

15 timers stillingen er indenfor sygesikringen og vil primært være individuelle behandlinger, men der er også mulighed for hold. Særligt ryghold, udendørs træning eller kendskab til pilates vil være en fordel.

 

30 timers stillingen vil være en kombination af behandling både inden og uden for sygesikringen og derfor vil det være en stor fordel hvis du f.eks har videre uddannet dig som osteopat, sports fysioterapeut eller et andet speciale som du er dygtig til.

 

Vi tilbyder god løn og gode arbejdsforhold med bl.a. medbestemmelse over arbejdstid og hensyntagen til dine interesser.

 

Vi ønsker en dygtig fysioterapeut, der kan planlægge og formidle gode behandlingsplaner til vores patienter.

Det er vigtigt for os at du er imødekommende og at du bidrager til den gode stemning vi har på klinikken. Endeligt er det vigtigt for os, at du er udadvendt, fleksibel og har masser af gåpåmod.

 

Vi er en velfungerende klinik, beliggende centralt i Espergærde, med et professionelt team bestående af fysioterapeuter, massør, kropsterapeuter, personlig træner og en sekretær.

Vi samarbejder om at tilbyde kunderne den bedst mulige behandling og træning.

Vi prioriterer høj faglighed, nærvær og god stemning højt.

 

Så hvis du har gode fysioterapeutiske kompetencer, et godt humør som du gerne deler ud af og hvis du gerne vil udfordres af forskellige typer af behandlinger og træning, så er du måske vores kommende kollega. Som du kan høre, er der mulighed for at tilpasse den ugentlige arbejdstid efter dine kompetencer og ønsker, så skriv gerne om dette i din ansøgning.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning inkl. CV og dokumentation for uddannelse og kompetencer senest torsdag den 15. august 2024 til info@efys.dk. Vi afholder samtaler i slut august måned og forventer at stillingen kan besættes fra 1. september 2024.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til klinikejer Lisa Alstrup på tlf.: 21 47 25 50 eller klinikejer Janette Due Saastamoinen-Jakobsen på tlf.: 27 26 72 06.

 

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt og referencer indhentes kun efter aftale.