TræningTræningscenter

Træning i Espergærde Fysioterapi er for alle, som ønsker høj kvalitet i deres træning i skønne omgivelser og med mulighed for løbende supervision af en fysioterapeut.


Espergærde Fysioterapi har indrettet et styrketræningsområde med HUR træningsmaskiner, hvor du nemt og effektivt kan træne hele kroppen.


Du kan læse mere om vores HUR træningsmaskiner nederst på siden.

Selvtræningstider

Dag

Tidsrum

Tidsrum

  Mandag

8 - 10

17 - 19

  Tirsdag

8 - 10

15 - 19

  Onsdag

8 - 9

15 - 19

  Torsdag

8 - 10

17 - 19

  Fredag

8 - 10

  Lørdag

9 - 13

OBS! Særlige selvtræningstider i sommerperioden - Se her

Du kan frit komme og selvtræne i selvtræningstiden

(Der kan forekomme ændringer i ferier)


Det er også muligt at tilmelde dig et af vores mange styrketræningshold, hvis du gerne vil hjælpes mens du træner i maskinerne eller blot ønsker at gå på et fast hold, hvor der er et socialt trænings fællesskab og en dygtig underviser der motiverer.


Det er vigtigt, at du kommer godt i gang med din træning og opnår det som du ønsker. Vi anbefaler derfor, at du inden start som selvtræner bestiller en tid til instruktion i maskinerne og får lagt et program. Herefter kan du træne som det passer dig bedst.


Efter ca. 2 mdr. anbefaler vi at du får en personlig opfølgning, så du får justeret dit program og optimeret din træning.


Priser SE HER


Du vil få tilsendt en regning på mail slut hver måned, på de gange du har trænet eller aftal med klinikken, hvis du ønsker at afregne på anden måde.Retningslinier for selvtræning

  • Du skal melde din ankomst hver gang du kommer til registrering af din træning
  • Træn max. 1½ time pr. gang
  • Kun træning med rene indendørssko
  • God håndhygiejne - vask hænder eller benyt håndsprit før og efter træning
  • Du skal være omhyggelig med at rengøre alt hvad du rør ved. Det er især håndtag og knapper på maskinerne. Der står rengøringsprodukter fremme
  • Ryd op efter dig, når du benytter redskaber
  • Medbring håndklæde
  • Du må ikke komme hvis du føler dig syg eller er snottet


Du skal selv sørge for at holde dig orienteret på hjemmesiden mht. sædvanlige ferie- og helligdage, hvor der kan være lukket eller åbnet alternative selvtræningstider. Der vil også blive sat information op i klinikken og på vores Facebook side.


Vi har et lille omklædningsrum, hvor du kan skifte tøj. Vi har ikke badefaciliteter.

HUR maskinerne er egnet til alle brugere og har nogle helt unikke fordele, når man har brug for blid og ledvenlig træning.


Alle HUR maskiner er udstyret med den unikke Natural TransmissionTM mekanisme. Det er en modstandsmetode baseret på lufttryk, som tilpasser sig musklernes naturlige kraft.


HUR udstyrets Natural Transmission system tilpasser modstanden til musklernes faktiske ydeevne, uafhængig af bevægelsens hastighed. Dette sikrer en behagelig modstand for den som træner. Træning med HUR træningsudstyr er sikkert og effektivt ved både lav og høj bevægelseshastighed. The Natural Transmission gør HUR udstyret perfekt til træning, hvad enten brugeren er en aktiv fitnessentusiast, begynder, ældre eller har behov for genoptræning. Modstanden justeres nemt og trinløst og kan tilpasses alle styrkeniveauer.