MassageMassage

Massage kan indgå som en del af din fysioterapeutiske behandling, men vil sjældent stå alene.

Vi vil derfor anbefale dig at bestille tid hos en af vores dygtige massører, hvis du kun ønsker massage.


I Espergærde Fysioterapi kan du få massage enten som ren wellness eller som et supplement til din fysioterapeutiske behandling.Vi tilbyder fysiurgisk massage, wellness massage og bindevævsmassage.


Der ydes ikke sygesikringstilskud til massage.Massører ved Espergærde fysioterapi


Emil Færk (massør og fysioterapeut studerende)

Giver fysiurgisk massage


Inger K. Nielsen (fysioterapeut)

Giver fysiurgisk massage og bruger massage som en del af sin fysioterapeutiske behandling.


Lisa Alstrup (fysioterapeut)

Giver fysiurgisk massage og bindevævsmassage


Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage er en massageform der typisk går lidt dybere i væv og muskulatur og er baseret på kroppens anatomi. Det er muligt at få en klassisk helkropsmassage eller fokusere mere i et område af kroppen hvor der er spændt eller problemer.Bindevævsmassage

Bindevævsmassage er en blid massage, hvor terapeuten behandler bindevævet mellem hud og muskler. Nogle gange er det meget blidt og andre gange går det i dybden. Bindevævet hænger sammen fra top til tå og derfor behandles der ofte andre steder end kun lige der hvor man har ondt.


Hvis du ønsker en mere dybdegående behandling og analyse af dit bindevæv, vil vi anbefale vores kropsterapeut Tina Nordfjeld som er uddannet i Strukturel Integration (en bindevævsbehandling hvor hun benytter nogle teknikker der løsner bindevævet og samtidigt retter kroppen op, baseret på en stor viden om kroppens bindevævs linjer)