Tina Nordfjeld

Tina Nordfjeld

Kropsterapeut og manuel behandler

Tina er uddannet manuel behandler i Strukturel Integration (udviklet af Ph.d. Ida P. Rolf) i 2006. Derudover har hun en bachelorgrad i filosofi og psykologi, en lang række kurser indenfor sit fagområde (bl.a. kursus hos Thomas W. Myers (Anatomy Trains)), en uddannelse som personlig træner, samt studier i Indien og direkte erfaring med Østens filosofi og meditationstilstande.


Tina har arbejdet i Espergærde Fysioterapi siden 2012, hvor hun har indgået i et tæt samarbejde med fysioterapeuterne og stedets andre behandlere.


Tina har en stor indsigt i sammenhængen mellem hjerne, krop, psyke og bevidsthed og besidder evnen til at formidle det på en let og tilgængelig måde. Hun har stor erfaring i at omsætte denne viden til konkrete behandlingsforløb, hvilket gør hende til en effektiv behandler.


Hun tager altid udgangspunkt i kroppen og arbejder hovedsageligt manuelt. Tina behandler primært bindevævet (fascia), hvor hun trykker og trækker i vævet. Tina behandler ikke kun det sted hvor du har ondt, fordi kroppen hænger sammen i lange bindevævs strukturer og nogen gange er årsagen til dine smerter en helt andet sted end der hvor du mærker det.


Udtalelse fra en patient

"Efter mere end 4 år med iskias-smerter efter en fødsel har Tina fjernet dem på den allerførste behandling.

Der er nu gået to måneder og jeg har ikke mærket noget til det siden. Herefter er Tina gået igang med at hjælpe mig af med resten af mine skavanker og jeg går derfra hver gang med følelsen af at min krop kommer mere og mere på plads igen.

Tina kan noget nærmest magisk med sine hænder og sin viden om kroppen."
Specielle kompetencer


Holdningskorrektion/Strukturel Integration: Fokus på hele kroppens struktur og på at integrere de forskellige dele, så de får en mere optimal placering i forhold til hinanden. Dette giver, udover en bedre kropsholdning, varig lindring eller fjernelse af smerter i kroppen, fordi ikke kun symptomet men også årsagen bearbejdes.


Bindevævsbehandling: Bearbejdning af alle typer væv i kroppen. Arvæv, knoglebrud/slid, organer, muskler, sener, led m.m.


Hoved, øre, øje, næse, kæbe og nakke smerter


Susen for ørerne, øjenmigræne, hovedpine, kæbespændinger, etc.


Psykofysisk Integration


Manuel bearbejdning af væv i kroppen, hvorved psykologiske problematikker bliver bearbejdet


Stress/Traumer: Fokus på kroppens kamp/flugt/frys-system og på at få systemet normaliseret igen, således at diffuse symptomer som træthed, søvnløshed, angst, hovedpine, kropsspændinger, kropssmerter m.m. fjernes.


Meditation


Vejrtrækning, mærk kroppen og ro i sindet


Tina er på klinikken Mandage og Tirsdage.

Hvis du ønsker tider hos Tina kan du kontakte klinikken eller eller booke tid online.