Inger K. Nielsen

Inger K. Nielsen

Fysioterapeut

Inger er uddannet fysioterapeut i år 2000 og har desuden en kandidat i Sundhedsantropologi fra Københavns universitet. Hun har en lang og bred erfaring fra næsten 20 års arbejde som privatpraktiserende manuel terapeut samt mange års erfaring med kroniske smertepatienter, genoptræning og holdtræning.


Inger har i en årrække boet i Spanien, hvor hun arbejdede som fysioterapeut. Hun flyttede tilbage til Danmark i 2018 og har siden da arbejdet i Espergærde Fysioterapi.


Inger har stor interesse for og erfaring med behandling af kroniske og tilbagevendende rygsmerter og hun er en del af Espergærde Fysioterapis Rygklinik. Hun holder sig opdateret med den nyeste viden inden for rygbehandling og hun er uddannet GLA:D ryg terapeut fra Syddansk universitet. Inger varetager flere ryghold på klnikken Se holdpanen og varetager vores GLA:D ryg forløb, som er et 8 ugers intensivt rygforløb med rigtige gode resultater. Hvis du går og døjer med længerevarende rygsmerter, vil vi anbefale at du starter et behandlingsforløb hos Inger.


Igennem hele sit fysioterapeutiske virke har Inger foretrukket en ”hands on approach”.

Inger siger selv:

Hænderne er mit vigtigste redskab, men kan naturligvis ikke stå alene. Målrettet træning, kropsbevidsthed og fokus på årsagssammenhænge, er en lige så vigtig bestanddel, når vi sammen skal løse dine udfordringer. Hvert menneske er unikt og har forskellige behov og ressourcer med henblik på evnen til at udføre funktioner og bevægelse. Som fysioterapeut arbejder jeg med at (gen)opbygge kroppens hensigtsmæssige bevægelser, fordi det er en forudsætning for, at vi både i arbejdslivet, fritidslivet og pensionisttilværelsen kan få opfyldt vore ønsker og behov.


Det er muligt at få tider hos Inger mandage, tirsdage og torsdage.

Inger arbejder ikke med tilskud fra sygesikringen.

Hvis du er medlem af Danmark kan du få tilskud derfra. Flere forsikringsselskaber yder også tilskud til behandling af fysioterapeut.
Specielle kompetencer


Behandling af ryg og nakke: Inger har især erfaring med kroniske eller tilbagevendende rygsmerter. Inger bruger både briks behandling og træning alt afhængigt af hvad I kommer frem til er det vigtigeste i forhold til netop dit rygproblem. Inger varetager flere ryghold og rygforløb på klinikken og er en del af Espergærde Fysioterapis rygklinik.


MT (manuel terapi) dvs særlige behandlingsteknikker hvor fysioterapeuten bruger hænderne til at løsne og mobilisere kroppens bindevæv, muskler og led.


GLA:D Træning Inger er uddannet GLA:D terapeut, artrose/slidgigt i knæ og hofter og GLA:D terapeut ryg.


Personlig genoptræning efter skader og operationer.


Medicinsk akupunktur (herunder Dry Needling).