Sebastian Forsing

Sebastian Forsing

Fysioterapeut

Sebastian er uddannet fysioterapeut i 2014.


Sebastian startede med at arbejde i Espergærde Fysioterapi allerede som fysioterapeutstuderende, hvor han fik god erfaring med at arbejde på klinik. Han er en dygtig og særdeles engageret fysioterapeut og da han blev færdiguddannet i 2014, fik han hurtigt tilbudt at fortsætte sit arbejde som fysioterapeut i Espergærde Fysioterapi.


Sebastian har en bred idrætsmæssig baggrund fra boldsport, primært fodbold og har bl.a været fysisk træner for flere ungdomsfodboldhold. Sebastian er god til at motivere når træningsindsatsen skal have et kærligt løft. Han er en positiv og vellidt fysioterapeut, der opnår gode resultater i sine behandlinger.


Det er muligt at få tider hos Sebastian mandag, tirsdag, torsdag og fredag og han arbejder med tilskud fra sygesikringen.
Specielle kompetencer


Træning: Specifik træningsvejledning både individuelt og på hold. Herunder genoptræning og fysisk træning ved bl.a idrætsskader og forebyggelse af skader ved idrætsaktiviteter.


Senior træning og behandling: Sebastian har stor erfaring med behandling af seniorer og er god til at vejlede og motivere til træning og aktiv livsstil. Han behandler både manuelt og kan hjælpe dig med øvelser og vejlde dig til holdtræning hvis du er interesseret i at gå på en af vores mange hold.


Fod & ben: Behandling og træning af især problematikker i fødder og ben. Sebastian varetager et ugentligt Fod og Ben hold. Det er et hold der foregår i et stille og roligt tempo, som er særlig godt til ældre med fod/ben problematikker og til folk med balanceproblemer.


Artrose/slidgigt i knæ og hofter: Sebastian er uddannet GLA:D hofte/knæ terapeut og varetager derfor GLA:D holdene sammen med Lisa, Anne-Mette og Inger.


Parkinson: Sebastian har taget kurser i behandling/ træning af Parkinson og varetager derfor Parkinson holdene sammen med Janette.


Nakke og rygsmerter: Sebastian er uddannet GLA:D ryg terapeut fra Syddansk Universitet og varetgager et intensivt 8 ugers rygforløb til folk med kroniske eller tilbagevendende rygsmerter.

Det kan du læse mere om under GLA:D Ryg


Unge: Sebastian er særlig god til at træne og behandle unge (børn og unge under 20 år), hvor han med leg og træning motiverer.