Andreas Sønderriis

Andreas Sønderriis

Osteropat og sportsfysioterapeut

Autoriseret Osteopat og sportsfysioterapeut.


Andreas startede med at arbejde i Espergærde Fysioterapi som Osteopat i februar 2020. Andreas bruger en kombination af osteopati og sportsfysioterapi i diagnosticeringen og behandlingen af kropsproblematikker, og stræber efter hurtigt at finde frem tilårsagen bag problemstillingen.  


Andreas har siden 2005 arbejdet med personlig træningog genoptræning, og blev i 2012 færdiguddannet som Fysioterapeut. Herefter har Andreas uddannet sig til Sportsfysioterapeut (DSSF) og Osteopat. I 2022 blev Andreas formand for Dansk Selskab for Osteopati og har herigennem arbejdet med at udvikle det osteopatiske fag i Danmark. 


Andreas har erfaring indenfor en bred række af fysiskeproblemstillinger, og er specialiseret indenfor behandling og træning af sportsfolk, samt behandling af kvinder med graviditets- og/ellerfødselsrelaterede problemstillinger.


Andreas er også en del af EspergærdeFysioterapis rygklinik, hvor han blandt andet tilbyder akut tider til pludselig opstået rygsmerter.Læs mere om Osteopati og Sportsfysioterapi.Det er muligt at få tider hos Andreas hver onsdag og fredag.


Andreas arbejder uden tilskud fra sygesikringen. Hvis du er medlem af Danmark kan du få tilskud derfra. Flere forsikringsselskaber yder også tilskud til behandling af osteopat.


Specielle kompetencer:


Rygsmerter


Sportsskader


Bækkenproblematikker


Behandling af kvinder med graviditets- og/eller fødselsrelaterede problemstillinger.