RygholdRyghold

 Lokalitet: Salen

Dag

Tid

Holdleder

Mandag

16 - 17

Kira

Tirsdag

15 - 16

Inger

Tirsdag

16 - 17

Mia/Pilates

Torsdag

9 - 10

Inger

Torsdag

17 - 18

Willi

Målgruppe:

Deltagere med akutte og langvarige rygsmerter bl.a. slidgigt, ischias smerter og prolaps. Du skal kunne komme ned og op fra gulv for at få det nødvendige udbytte.


Vi har flere forskellige ryghold, hvor der trænes på forskellige niveauer, så vi vil helt sikkert kunne finde et hold der passer til dig. Hvis du ikke ønsker at træne på hold, er der mulighed for personlig træning med enten vores ryg fysioterapeuter eller fysioterapeut studerende.


På vores rygholdhold træner vi styrke, stabilitet og bevægelighed af ryggen og øvelserne tilpasses den enkelte deltager. Der trænes i gymnastiksalen med bl.a. gulvøvelser, store og små bolde, vægte og elastikker.


Holdene varetages af dygtige fysioterapeuter der har flere års erfaring med behandling af rygsmerter


Der tages udgangspunkt i McKenzie og GLA:D ryg øvelser, som er en træningsform, der giver rigtig gode resultater og redskaber til at håndtere forskellige rygsmerter. Du lærer, hvilke øvelser, du skal gøre, hvornår og hvor intensivt. McKenzie og GLA:D ryg øvelser giver dig stor selvstændighed i at håndtere dine rygproblemer. Endvidere gives der vejledning i smerteforståelse og holdningskorrektion.


Espergærde Fysioterapi tilbyder også 8 ugers intensive GLAiD RYG træningsforløb

Læs mere her