Afspænding

Afspænding

 Lokalitet: Salen

Dag

Tid

Holdleder

Mandag

12.30 - 13.30

Tina  • Føler du indre uro?
  • Har du myoser og muskelsmerter?
  • Har du tendens til at holde vejret?
  • Føler du dig stresset?
  • Oplever du en indre kropslig spænding?
  • Har du tankemylder?


Hvis du kan svare ja til en eller flere af de overstående punkter, så er afspændingsholdet måske noget for dig. Det er muligt at gå fast på holdet hver uge eller deltage efter lyst og behov, så man tilmelder sig fra gang til gang.


Hvad får du ud af det?

På afspændingsholdet kan du forvente en rolig og behagelig time med fokus på DIG. Du vil blive guided og hjulpet af Tina til at komme ned i gear og berolige nervesystemet.

Der vil være fokus på vejrtrækning, afspænding, blid udspænding/forlængelse af muskler, led og organer, visualisering til smertelindring eller/og øvelser til bedre kropsforståelse.


Undervisningen tager udgangspunkt i Tinas mange års erfaring som meditations underviser, hvorfor der vil være fokus på bevidst nærvær og den meditative tilstand. Øvelserne har til hensigt at hjælpe kroppen ned i parasympaticus (give ro i nervesystemet), så kroppen kan afspænde og få fornyet energi.


Der har været flere på holdet, som har fået sænket deres blodtryk, fjernet hjerteflimmer og generelt oplever de fleste mere ro og velvære i krop og sind.


Øvelserne vil fortrinsvis foregå liggende på gulv. Det er også muligt at sidde på stol, hvis man ikke kan komme ned eller op fra gulv.


Det er et hold hvor alle kan være med.


Klik her og læs mere om underviser Tina Nordfjeld