Shockwave mod impotens

Shockwave behandling mod impotens (erektil dysfunktion)


Hos Espergærde Fysioterapi behandler vi impotens eller rejsningsproblemer ved hjælp af en behandlingsform, der kaldes shockwave behandling. Behandlingen med shockwave bliver i disse år mere udbredt. Med denne behandlingsform kan vi hjælpe dig med at få det gode sexliv tilbage.

 

Hvad er shockwave og hvordan kan den forøge potensen?

Shockwave er en behandlingsform som er blevet brugt siden 2010 til behandling af impotens eller som det også kaldes erektil dysfunktion.

 

Shockwave er en behandling, hvor højfrekvente lydbølger ved rejsningsproblemer sendes ind i penis via et lydhoved. Lydbølgerne trænger gennem huden og øger blodcirkulationen og stimulerer derved dannelsen af nye blodkar i penis. Herved opnås en forbedret erektion. Hver behandling varer 20-30 minutter.

 

Aalborg Universitets Hospital har undersøgt effekten af behandling af rejsningsproblemer ved brug af chokbølger (shockwave). De angiver at 2 ud af 3 mænd med kredsløbsproblemer oplever en effekt af shockwave behandling (Link til PDF eller der hvor det oprindeligt kommer fra)

 

Husk også på at denne behandling mod impotens er uden bivirkninger, at den er naturlig og hurtig. Pointen er, at du ikke behøver at bruge medicin for at øge potensen.
Prøv at se ovenstående: Blodkar før og efter behandling med shockwave (der ses nydannelse af små blodkar i penis, hvilket giver hårdere rejsning)

 

Hvem kan opnå bedre rejsning ved hjælp af shockwavebehandling?

 

Rigtig mange mænd kan få glæde af behandlingen med shockwave. Det gælder for:

 

  • Dig, som gentagne gange har oplevet rejsningsproblemer gennem de sidste 3-6 måneder
  • Dig, som har lidt morgen rejsning
  • Dig som har rejsningsproblemer i intime situationer
  • Dig, som har diabetes eller nedsat blodforsyning til penis
  • Dig, som har forkalkninger i blodkarrene i og omkring penis
  • Dig som ikke har været seksuel aktiv over længere tid og derfor har rejsningsproblemer
  • Dig, som efter operation har mistet følelsen i penis


Hvordan foregår et shockwave behandlingsforløb for rejsningsproblemer hos os?


Du starter med at kontakte Espergærde Fysioterapi (se nedenfor) for at booke en start samtale med vores dygtige og erfarne fysioterapeut, sexolog og specialist Kira Krag.

  

Den indledende samtale forventes at vare ca. 30 minutter. Formålet med samtalen er, at vi sammen bliver klogere på, hvilke problemer, du har og hvilken behandling, som er den rette for dig. Samtalen vil altså fokusere på dig, din seksualitet og dit rejsningsproblem.

 

Under denne samtale får du også en udførlig information om dit videre forløb. Vi giver også altid vejledning om andre motiverende sundhedstiltag, som kan være med til at forbedre din potens. Det gælder f.eks. i forhold til livstilsændringer og/eller bækkenbundstræning.

 

Shockwave behandlingerne planlægges med ca. 1 uges mellemrum. De er smertefrie og uden bivirkninger. De positive resultater med kraftigere rejsning ses typisk efter 6-10 behandlinger.

 

Prøv at se her (link til video: https://www.youtube.com/watch?v=PYum6KmeFXw)

 

Shockwavebehandling påføres via et lydhoved på penisskaftet ved rejsningsproblemer og impotens.
Espergærde Fysioterapi anbefaler, at du først opsøger din egen læge for at sikre at dine rejsningsproblemer ikke skyldes andre fysiske problemer eller sygdomme i øvrigt.

 

Hvis du har rejsningsproblemer og ikke ønsker behandling med shockwave, kan vi tilbyde en sexologisk samtale. Du kan bestille tid hos Kira Krag via mail: Kira@efys.dk eller online nedenfor.


Kontakt Espergærde Fysioterapi,

Nørremarken 3B, 3060 Espergærde.
 Mail info@efys.dk

 

Telefon 49134564 mellem kl. 9-12

 

Vi vil gerne hjælpe dig med dit rejsningsproblem,

så du kan få dit sexliv tilbage.