Sanne Hansen

Sanne Hansen

Afspændingspædagog og personlig træner

Sanne er uddannet afspændingspædagog/psykomotorisk terapeut i 1998, personlig træner og kostvejleder. Hun har i mange år arbejdet med træning og genoptræning og er startet hos Espergærde Fysioterapi i februar 2016, hvor hun varetager flere af vores hold.

Hun har en meget stor undervisningserfaring og arbejder både med individuelle forløb og holdtræning.


Sanne har blandt andet arbejdet med genoptræning og individuel træning af handicappede i Gladsaxe kommune, undervist speciel hold på Skodsborg Vigør Center og er tilknyttet Gentofte Kommune, hvor hun underviser, vejleder og træner en bred gruppe af patienter med forskellige udfordringer. Derudover er hun fast holdunderviser i fitness centre.


Sanne har en stor interesse for menneskers forskellige bevægelsesmønstre og skader, samt det at opnå balance i krop og sind.


I Espergærde Fysioterapi varetager Sanne flere hold men det er også muligt at bestille tider til personlig træning.Specielle kompetencer


Træning: Specifik træningsvejledning både individuelt og på hold. Herunder personlig træning


Graviditets- og efterfødselstræning


Hensynstagende træning af krop, led og bækkenbund


Seniortræning: Træning af ældre med fokus på kredsløb, venepumpeøvelser, styrke og balance.


Kørestolstræning: Træning af kroppen for kørestolsbrugere


Afspænding: Afspænding af muskler, led og bindevæv, kombineret med åndedrætsøvelser og stræk.


Mindfulness: Teknikker til at træne sindet til at fokusere, være nærværende og opmærksom. Arbejder med åndedrættet, pulsen og kroppens fokusområder.


Kostvejledning: Råd til livsstilsændringer, tilrettelæggelse af kost så den tilpasses dig og din familie, din træningsaktivitet og vægtreduktion.