Patricia Olsen

Patricia Olsen

Fysioterapeut og personlig træner

Patricia har arbejdet i Espergærde Fysioterapi siden Januar 2021, hvor hun startede som fysioterapeut studerende. Hun er uddanet fysioterapeut i juni 2023 og fik straks tilbudt et arbejde hos os.


Patricia er en dygtig fysioterapeut og personlig træner. Hun varetager individuelle behandlinger og varetager en del af vores hold.


Patricia blev certificeret træner i 2017 og har arbejdet som Fysisk Træner i Fitness World.

Ud over at være fysisk træner har hun over 800 timers erfaring i en holdsal, hvor hun har arbejdet med senior-, løb-, styrke-, puls-,crossfit-, og boksehold.


Patricia har også en del træningserfaring bag sig. Hun har selv dyrket alt fra motionsboksning til bodybuilding, ridning, OCR og træning er et bærende element i hendes hverdag.


Hos Patricia får man en professionel kombination af fysioterapi og fysisk træning, med dit mål for øje. Patricia er altid vel forberedt og utrolig dygtig til at lave træningsprogrammer der passer den enkelte.


Patricia er en del af vores rygklinik hvor hun primært varetager træningsdelen.


Patricia har både erfaring med at træne folk med særlige udfordringer eller smerter, lige så vel som hun har erfaring med at træne erfarne sportsudøvere der ønsker at optimere deres performance. Hun har en helt særlig kompetence til at tilrettelægge træningen så den passer den enkelte uanset hvilket niveau man er på.


Hvis du gerne vil opnå resultater, anbefaler vi dig at bestille tid hos Patricia. Hun tilpasser træningen dit niveau.


Specielle kompetemcer:


Personlig træning på alle niveauer


Balancetræning


Rygbehandling. Patricia er en del af vores rygklinik.


Sportsfysioterapi og genoptræning efter sportsskader