Jesper Soelberg

Jesper Soelberg

Kropsterapeut og manuel behandler

Jesper har arbejdet i Espergærde Fysioterapi siden 2013.

Jesper er uddannet animator og skuespiller/mimiker, hvilket har givet ham en stor forståelse for sammenhængen mellem kroppens holdning og de psykologiske mønstre, der følger med den præcise brug af kroppen.


Siden 2000 har han studeret F. M. Alexanders værker (Alexander Teknik) og efterprøvet dem på egen krop. Endvidere har han udvekslet viden omkring manuelle teknikker og sammenhæng mellem krop og psyke med Tina Nordfjeld igennem de sidste 13 år.


Jesper er en meget rolig og kompetent “håndværker”, der er god til intuitivt at aflæse kroppen og finde årsagen til problematikker i kroppen. Han ser meget på kroppen som helhed og på kroppens brug i det daglige.


Han korrigerer kroppens væv manuelt og ved i stående stilling at hjælpe kroppen ind i en bedre brug.Specielle kompetencer


Holdningskorrektion: Fokus på hele kroppens struktur og på at integrere de forskellige dele, så de får en mere optimal placering i forhold til hinanden. Dette giver, udover en bedre kropsholdning, varig lindring eller fjernelse af smerter i kroppen, fordi ikke kun symptomet men også årsagen bearbejdes.


Brug af kroppen: Korrektion af bevægemønstre, hvorved der kommer bevidsthed på den daglige brug af kroppen.


Bindevævs behandling: Bearbejdning af alle typer væv i kroppen. Arvæv, knoglebrud/slid, organer, muskler, sener, led, etc.


Hoved, øre, øje, næse, kæbe og nakke smerter


Susen for ørerne, øjenmigræne, hovedpiner, kæbespændinger, etc.


Psykofysisk Integration


Manuel bearbejdning af væv i kroppen, hvorved psykologiske problematikker bliver bearbejdet


Vejrtrækning: Fokus på vejrtrækningen og brugen af denne i det daglige.


Jesper er på klinikken hver onsdag.

Du kan bestille tid ved at kontakte klinikken eller booke tid online.