Yoga/PilatesYoga/Pilates

 Lokalitet: Salen

Dag

Tid

Holdleder

Mandag

10 - 11

Lisa

Tirsdag

11 - 12

Lisa

Tirsdag

12 - 13

Lisa

Tirsdag

16 - 17

Mia, Pilates

Onsdag

10 - 11

LisaPå vores fysioterapetisk Yoga/Pilates hold kombinerer vi fysioterapi, yoga, fascial flow, pilates og mindfulness.


Det er et fysioterapeutisk hold der er hensynstagende i forhold til den enkelte deltager, hvor øvelserne bliver tilrettelagt specifikt til deltgerne og deres problematikker.


  • Yoga øvelserne giver smidighed, balance og god kropsfornemmelse.
  • Pilates øvelserne giver god styrke af især de dybe ryg og mavemuskler.
  • Fascial Flow giver bevægelighed og blødhed i kroppen.
  • Mindfulness giver ro og tid til kropslig fordybelse og forståelse.


Det er effektiv træning, samtidig med at det foregår i et roligt tempo, hvor vi hele tiden sikrer os at der er tid til øvelserne og hvor der er plads til intuitivt at tilpasse øvelserne egen krop. Holdet er velegnet til især folk med gigtsygdomme eller andre problematikker i bevægeapperatet, hvor der er behov for særligt hensyn og vejledning af en fysioterapeut. Men alle er velkomne hvis du ønsker at dyrke Yoga/pilates i et roligt og blidt tempo.


Holdet tirsdag kl. 12-13 er et meget hensynstagende hold, hvor vi sidder på stole og har tid til at komme op og ned fra gulv.FYSIOTERAPEUTISK PILATES/ CORE er et hold hvor vi træner pilates men også andre øvelser hvor der er fokus på at mærke og træne den dybe mave og rygmuskultatur også kaldet core eller muskelkorsettet. Holdet henvender sig til alle der ønsker en stærkere mave og ryg og er især velegnet til folk med ryg eller nakke problematikker. Holdet foregår i et roligt tempo hvor der er plads til individuel tilpasning og vejledning.