Styrke, balance og konditionStyrke, balance og kondition

 Lokalitet: Salen

Dag

Tid

Holdleder

Mandag

12 - 13

Anne-Mette

Tirsdag

9 - 10

Lisa

Tirsdag

16 - 17

Mia

Onsdag

9 - 10

Anne-Mette

Onsdag

11 - 12

Mia

Onsdag

13 - 14

Mia

Torsdag

8 - 9

Anne-Mette

Torsdag

10 - 11

Anne-Mette

I Espergærde Fysioterapi har vi mange forskellige hold hvor vi træner styrke, kondition og balance på forskellige niveauer og med forskellige undervisere


På alle vores hold bliver der taget særligt hensyn til de enkeltes problematikker, ønsker, mål og behov. Det er muligt at træne med uanset om det blot er for motionen eller som en del af din fysioterapeutiske behandling.Fysioterapeutisk Puls og Styrke Tirsdag kl. 9 og torsdag kl. 10

På Fysioterapetisk puls og styrke holdet træner vi en blanding af kondition, styrke og balance.

Der bliver lagt vægt på en god og varieret træning for hele kroppen.


Vi bruger forskellige træningsredskaber bl.a. håndvægte og stepbænke og der vil både være øvelser stående på gulv og øvelser liggende på gulv. Holdet er hensynstagende og især velegnet til folk med artrose(slidgigt) eller andre gigtsygdomme.


Pilates/core Tirsdag kl. 16:

Et hold der især er velegnet til folk med rygproblemer hvor der er behov for at styrke af mave og ryg, de såkaldte coremuskler.


Senior træning på forskellige niveauer: mandag kl. 12 og onsdag kl.9, kl.11 og kl.13

Hold velegnet til seniorer med forskellige gigtsmerter og/eller nedsat balance og har behov for at træne varieret. Niveauet på de forskellige hold er forskellige og vi anbefaler derfor at du kontakter klinikken eller din fysioterapeut, for at høre hvilket hold der passer til dig.

Formålet med holdene er at træne styrke og balance for at bevare et godt funktionsniveau, så dagligdagen bliver lidt nemmere. Flere af deltagerne giver udtryk for at de føler sig bedre tilpas efter træningen og at det er værdifuldt at deltage, da det er svært at få trænet effektivt hjemme.

Udtalelse fra en deltager:

"Vi har det sjovt og der er plads til at snakke lidt, imens vi træner. På den måde går det lidt nemmere med at få trænet."


Herreholdet Torsdag kl. 8

Generel træning for morgenfriske mænd 60+

Balanceforløb

Vores fysioterapeut Kira afholder cirka 2 gange om året et 6 ugers balance forløb med træning en gang om ugen. Det er sjovt og Kira er utrolig dygtig til at motivere og udfordre balancen. Træningen foregår ofte ude hvis vejret tillader det. Du vil blive balancetestet før og efter forløbet.