Fascial Flow holdFascial Flow hold

 Lokalitet: Salen eller i Mørdrup Kirke

Dag

Tid

Holdleder

-

-

LisaWorkshops med forskellige temaer som vi fordyber os i

Pris: 450 kr. per gang


På vores 3 times workshops fordyber vi os i et bestemt tema, hvor der udover bevægelserne også er lidt teori. Workshoppene er også rigtig velegnet til dig som ikke har mulighed for at deltage på vores 8 ugers forløb men som gerne vil deltage en enkelt gang. Vores worshops er uafhængige af hinanden, så du kan tilmelde dig en enkelt gang eller flere, alt afhægigt af hvad der passer dig.


D. 23. maj kl. 16-19: Tema Fødder og ben.


D. 20 juni kl. 16-19: Tema åndedrættet.Fascial Flow 8 ugers forløb


Nuværende 8 ugers forløb er udsolgt.

Næste forløb starter op torsdag d.19. september 2024

Torsdage kl. 17-19

Pris: 2300 kr. for alle 8 gange

(Der er ikke undervisning i uge 42, så sidste gang bliver d. 14. november)

Kontakt klinikken hvis du ønsker en plads


Målgruppe

Fascial Flow er velegnet til alle der er nysgerrig på kroppens bevægelser og samspil med sindet. Bevægelserne tilpasses den enkelte så alle kan være med. Fascial Flow er især velegnet til folk med spændinger, smerter, stress eller indre uro. Men også til dig der blot ønsker på en blid og nænsom måde at forebygge stivhed og stagnation i kroppen. Du vil få en mere levende, juicy og elstisk krop gennem Fascial Flow.


Hvad er Fascial Flow

"Fascial" betyder bindevæv, så kort fortalt er Fascial Flow bevægelse af bindevævet. Bindevævet elsker bevægelse. Hvis vores livsstil ikke byder på meget bevægelse, kan bindevævet blive stift, tørt og smertefuldt.


Fascial Flow er enoplevelsesorienteret bevægelsesform der indefra både blødgører og styrker kroppen. Det er en rolig meditativ bevægelsesform der fremmer kroppens egen healing og evne til selvregulering. Gennem blide, dansende og strukturelle bevægelser hjælper vi kroppen til at forløse stress, smerter og gamle traumer. Nervesystemet falder til ro og derfor er Fascial Flow meget velegnet til folk der føler stress eller uro.


Der bliver skabt kontakt til kroppen og gennem denne kontakt lærer vi kroppen og sindet bedre at kende. Krop og psyke hænger sammen og påvirker hinanden fordi vores emotionelle nervesystem påvirker vores fysiske krop og omvendt.


Du vil blive guidet gennem en række bevægelser, hvor du får mulighed for at skabe kontakt, undersøge og opleve din krop på nye måder og samtidigt lære en masse konkrete metoder til at løsne spændinger, skabe bevægelighed og opbygge styrke.


Effekterne af Fascial Flow er mange:

  • Øget vitalitet og overskud
  • Forbedret kropsholdning
  • Større sansning og kropsbevidshed
  • Færre smerter
  • Mere glæde, frihed og plads i kroppen


Udtalelse fra en tidligere deltager

"Det er noget af det bedste kropsbevægelse, jeg nogensinde har oplevet. Og jeg har det så mega godt i min krop i dag, alt er løsnet, fleksibelt og behageligt. Sov helt fantastisk i nat. Er super glad for, at deltage!
For første gang, har et sæt øvelser løsnet senen i højre hofte, har prøvet alverdens behandlere og øvelser - uden resultat, men det her virker.
Vil bare gerne sige 1000 tak, for dig. Det syn du har på krop, bevægelse, meditation mm. er en gave, når man har udfordringer med sin krop."