Patient anmeldelserDet siger vores patienter

"Tak for rigtig god træning i går! Det var simpelthen så dejligt at komme i gang på dit hold igen. Øvelserne er de helt rigtige for mig, og du har en virkelig behagelig måde at guide os igennem timen på – myndig og opmærksom på samme tid. Jeg er fan!

Min krop var fuldstændig baldret i går, jeg faldt i søvn kl. 21… Skønt ☺"”Jeg havde en alletiders træningsdag i Espergærde Fysioterapi forleden dag. Intet gjorde ondt og alt gik godt i løbet af dagen. Jeg kunne hoppe og springe og gøre alt. Det var en meget taknemmelig en, der havde en skøn dag” 😊"Meget kompetent behandling. Altid venlig og imødekommende stemning med fokus på muligheder og løsninger. Ansporing, hjælp og vejledning til, at man også selv kan gøre noget positivt for at lindre/forbedre sin situation. Jeg føler mig meget fint behandlet, meget hjulpet""Venlighed og smil hele vejen ! Gode råd og vejledning er også altid at få fra jer alle""Der er en dejlig atmosfære i Espergærde Fysioterapi og man føler sig altid velkommen og tryg. På mit hold oplever jeg at Janette er meget opmærksom på deltagernes formåen og behov og også underviser os individuelt derefter -  Jeg går altid så veltilpas derfra!""Kære Lisa - Tak for den dejligste aften i går (Fascial Flow forløb). Der var en hel speciel stemning i rummet og tilstedevær af nogen, som vil os det godt. Jeg var så glad da jeg kom hjem og det var meget mere end jeg havde forventet. 

Øvelserne i det langsomme tempo gjorde noget godt for min krop og jeg blev opmærksom på steder, som det bliver godt at holde opmærksomhed på og arbejde med. 

Også her er du en meget dygtig underviser med din kærlige udstråling og evne til at rumme vores forskelligheder. Tak for dig""Hvis man står stille og kigger sig omkring har alle et lille lys i øjnene og føler sig tilpas, også selvom det kan være op af bakke for mange""I kan være stolte af det arbejde, som i udfører og den fine ånd, som i har i klinikken""Her er stedet, hvor jeg oplever varme, tryghed, hygge, og en masse humor, et fantastisk samarbejde mellem personalet. Terapeuter, der gør alt for at behandle en på den bedst tænkelige måde. Jeg har i årene her på stedet mærket en markant bedring. Det sidste er behandlingerne til massage, har fjernet mine voldsomme bækkensmerter.

Et citat, jeg stødte på for nylig....En vis læge sagde engang DEN BEDSTE MEDICIN FOR MENNESKER ER OMSORG OG KÆRLIGHED. Nogen spurgte, hvad hvis det ikke hjælper?
Lægen smilede og svarede SÅ SÆT DOSIS OP""Jeg har nu i halvanden måned brugt supersole tilpasset af Willi, og det har været helt fantastisk.

Jeg har gennem det seneste år haft en del smerter i højre ben grundet arthrose i knæet, med kalveknæet benstilling til følge. Jeg havde nærmest en følelse af at benet var skruet forkert på.

Jeg startede med adskillige konsultationer hos kropsterapeut Tina, der fik “skruet” benet på plads, men med stadig kortere intervaller kom smerterne tilbage.

Tina foreslog så GLAD træning og såler fra Willi.

GLAD træning hjalp på min bevidsthed om knæets placering og styrkede musklerne, men jeg kunne tydelig mærke en enorm forskel, da jeg fik sålerne. Jeg bruger dem hele tiden også i hjemmesko. 

Jeg har 2 hammertæer og knyst, og de er allerede næsten forsvundet Jeg er næsten smertefri, og kan nu gå ture igen uden at skulle stoppe op på grund af smerter""Det føles godt at komme ind i huset, en rar atmosfære, personalet arbejder seriøst, man bliver virkelig taget alvorligt, der er altid tid til en. På holdet er der søde og rare mennesker. Jeg føler altid glæde ved at møde op""Høj grad af faglighed, ekspertise og samarbejde behandlerne og trænerne imellem. God musik og godt humør og uden alt for meget sniksnak på holdene""Undervisningen er meget forskelligartet, dog kan alle alligevel følge med. Jeg er meget tilfreds""Jeg er meget tilfreds med den gode undervisning på hold og den rare og venlige atmosfære"