Tina Nordfjeld

Tina Nordfjeld

Kropsterapeut og Manuel behandler


Tina er uddannet manuel behandler i Strukturel Integration (udviklet af Ph.d. Ida P. Rolf) i 2006. Derudover har hun en bachelorgrad i filosofi og psykologi, en lang række kurser indenfor sit fagområde (bl.a. kursus hos Thomas W. Myers (Anatomy Trains)), en uddannelse som personlig træner, samt studier i Indien og direkte erfaring med Østens filosofi og meditationstilstande.


Tina har været ansat i Espergærde Fysioterapi siden 2012, hvor hun har indgået i et tæt samarbejde med fysioterapeuterne og stedets andre behandlere.


Tina har en stor indsigt i sammenhængen mellem hjerne, krop, psyke og bevidsthed og besidder evnen til at formidle det på en let og tilgængelig måde. Hun har stor erfaring i at omsætte denne viden til konkrete behandlingsforløb, hvilket gør hende til en effektiv behandler.


Hun tager altid udgangspunkt i kroppen og arbejder hovedsageligt manuelt.Specielle kompetencer

Holdningskorrektion/Strukturel Integration: Fokus på hele kroppens struktur og på at integrere de forskellige dele, så de får en mere optimal placering i forhold til hinanden. Dette giver, udover en bedre kropsholdning, varig lindring eller fjernelse af smerter i kroppen, fordi ikke kun symptomet men også årsagen bearbejdes.


Strukturel Integration: Bearbejdning af alle typer væv i kroppen. Arvæv, knoglebrud/slid, organer, muskler, sener, led, etc.


Hoved, øre, øje, næse, kæbe og nakke smerter


Susen for ørerne, øjenmigræne, hovedpine, kæbespændinger, etc.


Psykofysisk Integration


Manuel bearbejdning af væv i kroppen, hvorved psykologiske problematikker bliver bearbejdet


Stress/Traumer: Fokus på kroppens kamp/flugt/frys-system og på at få systemet normaliseret igen, således at diffuse symptomer (træthed, søvnløshed, angst, hovedpine, kropsspændinger, kropssmerter, etc.) fjernes.


Meditation


Vejrtrækning, mærk kroppen og ro i sindet