Supersole - skoindlæg

SUPERSOLE

SKOINDLÆG

SuperSole er special tilpassede såler af højeste kvalitet

- og du får såler med hjem samme dag som de tilrettes


SuperSole laves kun af specialuddannede fysioterapeuter. I Espergærde fysioterapi er det Willi Thal-Drexel, som er specialuddannede i SuperSoles.


Behovene er forskellige fra person til person, og derfor har SuperSole udviklet forskellige typer indlægssåler. Det gælder såler til diabetesfoden, gigtfoden, til elitesportsudøveren, til motionisten eller blot til hverdagsbrug.

 

Hvordan laver man sålen?

1. konsultation: Vi starter med en grundig undersøgelse af foden og taler om problemerne relateret hertil. Derpå besluttes det, hvilken type sål du bør have og sålen bestilles hjem til næste gang du kommer.


2. konsultation: Sålen tilrettes ved at du stiller dig på den opvarmede sål og du står på en speciel pude imens. Fysioterapeuten guider dig og former sålen med hænderne ved at holde om foden og sålen samtidigt. Efter nogle minutter er sålen stivnet i en form, der passer nøjagtigt din fod. Du kan nu tage dine nye såler med hjem.


3. konsultation: Efter ca. en måned anbefaler vi, at vi sammen gennemgår om sålen er optimal eller om den skal tilrettes yderligere pga. at kroppen kan reagere på den korrigerede og bedre fodstilling.


Udtalelse fra tidligere patient:

"Jeg har nu i halvanden måned brugt supersole tilpasset af Willi, og det har været helt fantastisk.

Jeg har gennem det seneste år haft en del smerter i højre ben grundet arthrose i knæet, med kalveknæet benstilling til følge. Jeg havde nærmest en følelse af at benet var skruet forkert på.

Jeg startede med adskillige konsultationer hos kropsterapeut Tina, der fik “skruet” benet på plads, men med stadig kortere intervaller kom smerterne tilbage.

Tina foreslog så GLAD træning og såler fra Willi.

GLAD træning hjalp på min bevidsthed om knæets placering og styrkede musklerne, men jeg kunne tydelig mærke en enorm forskel, da jeg fik sålerne. Jeg bruger dem hele tiden også i hjemmesko. 

Jeg har 2 hammertæer og knyst, og de er allerede næsten forsvundet Jeg er næsten smertefri, og kan nu gå ture igen uden at skulle stoppe op på grund af smerter."


Klik på linket herunder for at få mere at vide om mulighederne eller spørg din fysioterapeut, hvis du er i tvivl.


http://www.supersole.dk/


Pris: 1.500 kr. for såler + 2 konsultationer.


Herefter anbefales konsultation/opfølgning efter ½ år.