Sebastian Forsing

Tel. 49 13 45 64

Mandag - fredag

mellem kl. 9 - 12

eller info@efys.dk

Sebastian Forsing

Fysioterapeut


Sebastian er uddannet fysioterapeut i 2014.


Sebastian startede med at arbejde i Espergærde Fysioterapi allerede som fysioterapeutstuderende, hvor han fik god erfaring med at arbejde på klinik. Han er en dygtig og særdeles engageret fysioterapeut og da han blev færdiguddannet i Juli 2014, fik han hurtigt tilbudt at fortsætte sit arbejde som fysioterapeut i Espergærde Fysioterapi.


Sebastian har en bred idrætsmæssig baggrund fra boldsport, primært fodbold og har bl.a været fysisk træner for flere ungdomsfodboldhold.

Sebastian er god til at motivere når træningsindsatsen skal have et kærligt løft. Han er en positiv og vellidt fysioterapeut, der opnår gode resultater i sine behandlinger.Specielle kompetencer

Træning: Specifik træningsvejledning både individuelt og på hold. Herunder genoptræning og fysisk træning ved bl.a idrætsskader og forebyggelse af skader ved idrætsaktiviteter.


Fod & ben: Behandling og træning af især problematikker i fødder og ben.


Artrose/slidgigt i knæ og hofter: Sebastian er uddannet GLAiD terapeut og varetager derfor GLAiD holdene sammen med Lisa.


Nakke og rygsmerter: Bl.a. efter McKenzie konceptet.


Unge: Sebastian varetager vores ungdomshold (børn og unge under 20 år), hvor der fokuseres på coretræning, stabilitet og styrke for hele kroppen.

Espergærde Fysioterapi I/S

Nørremarken 3 B

3060 Espergærde


info@efys.dk

Copyright © Espergærde Fysioterapi I/S