Patricia Olsen

Patricia Olsen

Personlig træner og Fysioterapeut studerende


Bestil tid hos Patricia ved at ringe til klinikken på 49134564 alle hverdage mellem kl. 9-12

eller skriv direkte til Patricia på patricia@efys.dk


Patricia har arbejdet i Espergærde Fysioterapi siden Januar 2021. Hun arbejder som personlig træner, har individuelle behandlinger og varetager en del af vores hold. Derudover studerer hun til fysioterapeut på Københavns Professionshøjskole i Hillerød.


Patricia blev certificeret træner i 2017 og har arbejdet som Fysisk Træner i Fitness World. 

Ud over at være fysisk træner har hun over 800 timers erfaring i en holdsal, hvor hun har arbejdet med  senior-, løb-, styrke-, puls-,  crossfit-, og boksehold.

Patricia har også en del træningserfaring bag sig. Hun har selv dyrket alt fra motionsboksning til bodybuilding, ridning, OCR og træning er et bærende element i hendes hverdag.


Hos Patricia får man en professionel kombination af fysioterapi og fysisk træning, med dit mål for øje. Patricia er altid vel forberedt og utrolig dygtig til at lave træningsprogrammer der passer den enkelte.


Det er muligt at bestille tider til personlig træning ved Patricia enten blot for motionens skyld eller som et led i din behandling eller genoptræning. Vi har rigtig god erfaring med kombinationsbehandling, hvor klienten træner med Patricia og får behandling hos en af vores uddannede fysioterapeuter eller osteopat.


Patricia har både erfaring med at træne folk med særlige udfordringer eller smerter, lige så vel som hun har erfaring med at træne erfarne sportsudøvere der ønsker at optimere deres performance.


Hvis du gerne vil opnå resultater, anbefaler vi dig at bestille tid til personlig træning hos Patricia. Hun tilpasser træningen dit niveau.