Lisa Alstrup

Lisa W. H. Alstrup

Klinikejer, fysioterapeut


Lisa er uddannet fysioterapeut i 1998.


Lisa er en vellidt og erfaren fysioterapeut der har arbejdet på klinik i mange år. Hun blev medejer af Espergærde Fysioterapi i 2013. Tidligere har hun arbejdet i psykiatrien og på hospitaler, hvor hun har fået en bred fysioterapeutisk erfaring både fagligt og menneskeligt.


Lisa har en stor interesse for træning og personlig udvikling. Hun er uddannet personlig træner, yogalærer, mindfulness instruktør og Fascial Flow® underviser. Hun er samtidig certificeret livsstilscoach og har i en årrække arbejdet med livsstilsændringer.


Lisa vil i sin behandling som oftest kombinere manuel behandling og træning og har en holistisk tilgang til sine behandlinger, hvor samarbejdet mellem behandler og klient spiller en stor rolle i forhold til behandlingen.


Lisa er at finde på klinikken Mandag, Tirsdag, Onsdag og Torsdag.

Lisa arbejder ikke med tilskud fra sygesikringen, bortset fra enkelte hold.


Specielle kompetencer:

Træning: Specifik træningsvejledning både individuelt og på hold. Herunder genoptræning, personlig træning, pilates, yoga og Fascial Flow®.


Balancetræning: Eksempelvis balanceproblemer pga. neurologiske sygdomme (sclerose, parkinson, polyneuropati), aldersrelaterede sygdomme eller pga. skader (ankelforstuvning og lign.)

 

Artrose/slidgigt i knæ og hofter: Lisa er uddannet GLAiD terapeut og varetager derfor GLAiD holdene sammen med Sebastian, Inger og Anne-Mette.


Nakke og ryg smerter: Ofte ved at kombinere manuel behandling og træning.

Lisa er uddannet GLAiD Ryg terapeut.

 

Bindevævsbehandling (fasciebehandling): Lisa har særlig interesse og erfaring med bindevæv i bevægelse, som er en særlig måde at træne og bevæge sig på. Hun er uddannet Fascial Flow guide og bruger Fascial Flow® i sine behandlinger og på hold.


Yoga, meditation og Mindfullness

Lisa er uddannet Hatha yoga lærer og mindfulness instruktør og afholder bl.a. et årligt mindfulness forløb på klinikken.


Åndedrættet og afspænding

Lisa har været på flere kurser og workshops om åndedræt.