Kira Camilla Kragh


Kira Camilla Kragh


Fysioterapeut, sexolog

 

Kira er uddannet fysioterapeut i 1998 og er startet med at arbejde i Espergærde Fysioterapi i 2021 hvor hun behandler patienter med udfordringer relateret til underlivet, herunder:


  • Inkontinens (urin, luft og/eller afføring).
  • Smerter i underlivet
  • Nedsynkning af underlivsorganer
  • Problemer efter graviditet og fødsel
  • Mænd med rejsningsproblemer Se Erektil Dysfunktion
  • Vi anbefaler også at du bestiller en tid hos Kira hvis du blot vil tjekkes om du kniber rigtigt. Forskning viser at ca. 40% af alle kvinder kniber forkert.

 

Kira er en vellidt og erfaren fysioterapeut der har mange års erfaring som fysioterapeut i Rudersdal og Gentofte Kommune. Kira har tidligere været til knyttet Barselsafsnittet på Rigshospitalet hvor hun har undervist i før/og efter fødselskurser for kvinder og par. I 2007 har Kira specialiseret sig som uro/gynækologisk fysioterapeut og har siden da primært behandlet patienter henvist fra Gynækologisk ambulatorium, urologisk ambulatorium og onkologiske afdelinger. Kira har erfaring med holdtræning specielt bækkenbundshold og underviser hver fredag i et bækkenbundshold i Espergærde Fysioterapi.


Kira har løbende opdateret sin viden og deltaget i kurser inden for uro/gynækologisk fysioterapi og blev i 2019 Master i Sexologi fra Ålborg Universitet. Det er derfor også muligt at bestille tid til sexologisk samtale hos Kira.

Kira har en empatisk og anderkendende tilgang til patienternes problem i sine behandlinger. Motivation, tålmodighed og øvelses kvalitet er nøgleord i behandlingerne.

Kira arbejder mandag og tirsdag i Espergærde Fysioterapi og på en Sexologisk Klinik i hospital regi onsdage og torsdage.


Hvis du ønsker tider hos Kira kan du kontakte klinikken eller