Inger K. Nielsen

Inger K. Nielsen

Fysioterapeut


Inger er uddannet fysioterapeut i år 2000 og har desuden en kandidat i Sundhedsantropologi fra Københavns universitet. Hun har en lang og bred erfaring fra næsten 20 års arbejde som privatpraktiserende manuel terapeut samt mange års erfaring med kroniske smertepatienter, genoptræning og holdtræning.


Inger har i en årrække boet i Spanien, hvor hun arbejdede som fysioterapeut.  Hun flyttede tilbage til Danmark i 2018 og har siden da arbejdet i Espergærde Fysioterapi.


Inger har stor interesse for og erfaring med behandling af rygsmerter. Hun er uddannet GLAiD ryg terapeut fra Syddansk universitet. Hvis du går og døjer med længerevarende rygsmerter, vil vi anbefale at du starter et behandlingsforløb hos Inger.


Igennem hele sit fysioterapeutiske virke har Inger foretrukket en ”hands on approach”.

Inger siger selv:

Hænderne er mit vigtigste redskab, men kan naturligvis ikke stå alene. Målrettet træning, kropsbevidsthed og fokus på årsagssammenhænge, er en lige så vigtig bestanddel, når vi sammen skal løse dine udfordringer. Hvert menneske er unikt og har forskellige behov og ressourcer med henblik på evnen til at udføre funktioner og bevægelse. Som fysioterapeut arbejder jeg med at (gen)opbygge kroppens hensigtsmæssige bevægelser, fordi det er en forudsætning for, at vi både i arbejdslivet, fritidslivet og pensionisttilværelsen kan få opfyldt vore ønsker og behov.


Det er muligt at få tider hos Inger, tirsdage og torsdage

Inger arbejder ikke med tilskud fra sygesikringen

Flere sundhedsforsikringer dækker din behandling hos Inger


Specifikke kompetencer:


  • Behandling af ryg og nakke (efter Mckenzie princippet og eller GLAiD princippet)


  • MT (manuel terapi) dvs særlige behandlingsteknikker hvor fysioterapeuten bruger hænderne til at løsne og mobilisere kroppens bindevæv, muskler og led.


  • Inger er uddannet GLAiD terapeut, knæ og hofter  og GLAiD terapeut ryg


  • Personlig genoptræning efter skader og operationer


  • Medicinsk akupunktur  (herunder dry Needling)