Inger K. Nielsen

Tel. 49 13 45 64

Mandag - fredag

mellem kl. 9 - 12

eller info@efys.dk

Inger K. Nielsen

Fysioterapeut


Inger er uddannet fysioterapeut i år 2000 og har desuden en kandidat i Sundhedsantropologi fra Københavns universitet. Hun har en lang og bred erfaring fra næsten 20 års arbejde som privatpraktiserende manuel terapeut samt mange års erfaring med kroniske smertepatienter, genoptræning og holdtræning.


Inger har i en årrække boet i Spanien, hvor hun arbejdede som fysioterapeut.  Hun flyttede tilbage til Danmark i 2018 og har siden da arbejdet i Espergærde Fysioterapi.


Igennem hele sit fysioterapeutiske virke har Inger foretrukket en ”hands on approach”.

Inger siger selv:

Hænderne er mit vigtigste redskab, men kan naturligvis ikke stå alene. Målrettet træning, kropsbevidsthed og fokus på årsagssammenhænge, er en lige så vigtig bestanddel, når vi sammen skal løse dine udfordringer. Hvert menneske er unikt og har forskellige behov og ressourcer med henblik på evnen til at udføre funktioner og bevægelse. Som fysioterapeut arbejder jeg med at (gen)opbygge kroppens hensigtsmæssige bevægelser, fordi det er en forudsætning for, at vi både i arbejdslivet, fritidslivet og pensionisttilværelsen kan få opfyldt vore ønsker og behov.


Specifikke kompetencer:


  • Behandling af ryg og nakke efter Mckenzie princippet


  • MT (manuel terapi) dvs særlige behandlingsteknikker hvor fysioterapeuten bruger hænderne til at løsne og mobilisere kroppens bindevæv, muskler og led.


  • Inger er uddannet GLAiD terapeut, knæ og hofter 


  • Personlig genoptræning efter skader og operationer


  • Medicinsk akupunktur  (herunder dry Needling)


Det er muligt at få tider hos Inger, tirsdage, torsdage og lørdageEspergærde Fysioterapi I/S

Nørremarken 3 B

3060 Espergærde


info@efys.dk

Copyright © Espergærde Fysioterapi I/S