Yoga/pilates
Yoga

FYSIOTERAPEUTISK YOGA/PILATES

Lokalitet: Salen


Mandag kl. 10 - 11 v/Lisa

Tirsdag kl. 11 - 12 v/Lisa

Onsdag kl. 10 - 11 v/Lisa

Tirsdag kl. 16 -17 v/Mia Pilates/Core


På vores fysioterapetisk Yoga/Pilates hold kombinerer vi fysioterapi, yoga, pilates og mindfulness.

Det er et fysioterapeutisk hold der er hensynstagende i forhold til den enkelte deltager, hvor øvelserne bliver tilrettelagt specifikt til deltgerne og deres problematikker.

Yoga øvelserne giver smidighed, balance og god kropsfornemmelse.

Pilates øvelserne giver god styrke af især de dybe ryg og mavemuskler.

Mindfulness giver ro og tid til kropslig fordybelse og forståelse.


Det er  effektiv træning, samtidig med at det foregår i et roligt tempo, hvor vi hele tiden sikrer os at øvelserne udføres korrekt og hvor der er plads til intuitivt at tilpasse øvelserne egen krop. Holdet er velegnet til især folk med gigtsygdomme eller andre problematikker i bevægeapperatet, hvor der er behov for særligt hensyn og vejledning af fysioterapeut.  Men alle er velkomne hvis du ønsker at dyrke Yoga/pilates i et roligt og blidt tempo.

De fleste øvelser foregår liggende på madras, men der indgår også stående øvelser.FYSIOTERAPEUTISK PILATES/ CORE   er et hold hvor vi  træner pilates men også andre øvelser hvor der er fokus på at mærke og træne den dybe mave og rygmuskultatur også kaldet core eller muskelkorsettet. Holdet henvender sig til alle der ønsker en stærkere mave og ryg og er især velegnet til folk med ryg eller nakke problematikker. Holdet foregår i et roligt tempo hvor der er plads til individuel tilpasning og vejledning.