Styrketræning

STYRKETRÆNING

PÅ HOLD

Lokalitet: Styrketræningsrum


Mandag kl. 10 - 11 v/Sebastian

Mandag kl. 11 - 12 v/Willi

Mandag kl. 13 - 14 v/Lisa


Tirsdag kl. 12 - 13 v/Sebastian (kun mænd)

Tirsdag kl. 13 - 14 v/Willi


Onsdag kl. 10 - 11 v/Janette

Onsdag kl. 13 - 14 v/Lisa


Torsdag kl. 13 - 14 v/Sanne


Lørdag kl. 10 - 11 v/Patricia


 Du får mulighed for at styrketræne sammen med andre og der er altid en dygtig underviser til stede. Det kan enten foregå som cirkeltræning eller være individuelle øvelser tilrettelagt for den enkelte på holdet.


Fælles for alle styrketræningsholdene er, at der primært trænes med maskiner. Der er fokus på, at du bruger maskinerne rigtigt og udfører øvelserne korrekt med den rette belastning.


Har du særlige ønsker, mål eller behov vil der blive taget højde for det. På dette hold kan du træne med, uanset om det blot er for motionens skyld, fysioterapeutisk genoptræning eller pga. at du har en fysisk skade eller sygdom, som der skal tages hensyn til.Styrketræning på neurologisk hold

Torsdag kl. 14 - 15 v. Sanne


Dette styrketrænings hold er velegnet til dig, hvis du har en kronisk sygdom eksempelvis Parkinson, Sclerose, Hemiplegi, Polio, Leddegigt eller anden sygdom der hører under den vederlagsfri ordning.


Holdet foregår i styrketrænings rummet og der bliver primært trænet i maskiner, men Sanne vil ofte supplere med øvelser der passer til den enkelte.