Sclerose

Tel. 49 13 45 64

Mandag - fredag

mellem kl. 9 - 12

eller info@efys.dk

SCLEROSE HOLD

Lokalitet: Salen


Mandag kl. 11.00 - 12.00  v/Frederik


Vores sclerosehold varetages af fysioterapeuter, som har mange års erfaring med behandling af mennesker med sclerose både individuelt og på hold. Vi holder os opdateret  har

været på flere sclerose kurser bl.a. på Haslev sclerosehospital og Espergærde Fysioterapi står anbefalet på sclerose foreningens hjemmeside.


På dette hold træner vi bl.a. kondition, styrke, balance, koordinering og dualtasking.


Sclerose rammer vidt forskelligt fra person til person og derfor vil øvelserne på dette hold blive tilrettelagt så de er relevante for deltagerne på holdet. Vi tager også fat i de symptomer der ikke er synlige for andre, som eksempelvis træthed. På dette hold vil du møde andre med samme sygdom og måske lignende symptomer og en underviser der har stort kendskab til sclerose.


Der er mange stående øvelser på dette hold og du skal kunne komme op og ned fra gulv. Du kan godt deltage hvis du bruger gangredskab, men hvis du primært ønsker siddende øvelser og ikke kan komme op og ned fra gulv anbefaler vi vores hold “Siddende HIT”


Udover vores sclerosehold, som er en time hver mandag kl. 12.30, anbefaler vi at du også deltager på andre hold. Det kan eksempelvis være “STYRKETRÆNING neurologisk”


Espergærde Fysioterapi I/S

Nørremarken 3 B

3060 Espergærde


info@efys.dk

Copyright © Espergærde Fysioterapi I/S