Ryghold

RYGHOLD

Lokalitet: Salen


Mandag kl. 16 - 17 v/Kira

Tirsdag kl. 15-16 v/Inger

Tirsdag kl. 16 -17 Fysioterapeutisk Pilates/Core v/Mia

Torsdag kl. 9-10 v/Inger

Torsdag kl. 16-17 v/Willi

Torsdag kl. 17 - 18 v/Willi


Målgruppe:

Deltagere med akutte og langvarige rygsmerter bl.a. slidgigt, ischias smerter og prolaps. Du skal kunne komme ned og op fra gulv for at få det nødvendige udbytte.


Vi har flere forskellige ryghold, hvor der trænes på forskellige niveauer, så vi vil helt sikkert kunne finde et hold der passer til DIG. Hvis du ikke ønsker at træne på hold, er der mulighed for personlig træning med enten vores ryg fysioterapeuter eller fysioterapeut studerende.


På vores rygholdhold træner vi styrke, stabilitet og bevægelighed af ryggen og øvelserne tilpasses den enkelte deltager. Der trænes i gymnastiksalen med bl.a. gulvøvelser, store og små bolde, vægte og elastikker.


Holdene varetages af dygtige fysioterapeuter der har flere års erfaring med behandling af rygsmerter.


Der tages udgangspunkt i McKenzie og GLA:D ryg øvelser, som er en træningsform, der giver rigtig gode resultater og redskaber til at håndtere forskellige rygsmerter. Du lærer, hvilke øvelser, du skal gøre, hvornår og hvor intensivt. McKenzie og GLA:D ryg øvelser giver dig stor selvstændighed i at håndtere dine rygproblemer. Endvidere gives der vejledning i smerteforståelse og holdningskorrektion.


Espergærde Fysioterapi tilbyder også 8 ugers intensive GLAiD RYG træningsforløb. Se HER