Styrke balance og kondition

STYRKE, BALANCE OG KONDITION

I Espergærde Fysioterapi har vi mange forskellige hold hvor vi træner styrke, kondition og balance på forskellige niveauer og med forskellige undervisere:


Fysioterapeutisk Puls og Styrke

Tirsdag kl. 9 - 10 v/Lisa

Torsdag kl. 10 - 11 v/Anne-Mette


På Fysioterapetisk puls og styrke holdet træner vi en blanding af kondition, styrke og balance.

Der bliver lagt vægt på en god og varieret træning for hele kroppen.


Vi bruger forskellige træningsredskaber bl.a. håndvægte og stepbænke og der vil både være øvelser stående på gulv og øvelser liggende på madras.

Holdet er hensynstagende og især velegnet til folk med artrose(slidgigt) eller andre gigtsygdomme.


Hvis du har nogle særlige problematikker, ønsker, mål eller behov, vil der blive taget højde herfor. På dette hold kan du træne med uanset om det blot er for motionen eller som en del af din fysioterapeutiske behandling.


Kaffeklubben

Onsdag kl. 11-12


Kaffeklubben er et hold, hvor deltagerne ofte har forskellige gigtsmerter og/eller nedsat balance og har behov for at træne varieret. Derfor veksler det også en del, hvordan vi træner og hvilke redskaber vi bruger. Det er væsentligt for deltagerne på dette hold, at bevare et godt funktionsniveau, så dagligdagen bliver lidt nemmere. Flere af deltagerne giver udtryk for at de føler sig bedre tilpas efter træningen og at det er værdifuldt at deltage, da det er svært at få trænet effektivt hjemme.

"Vi har det sjovt og der er plads til at snakke lidt, imens vi træner. På den måde går det lidt nemmere med at få trænet."


Balanceforløb:

Tekst kommer