Fascial Flow hold
Fascial Flow

FASCIAL FLOW /

BEVÆGELSE AF

BINDEVÆVET

FASCIAL FLOW:

Lokalitet: Salen i Espergærde Fysioterapi eller lokale i Mørdrup Kirke

Underviser: Lisa Alstrup


8 UGERS FORLØB /HOLD FEBRUAR 2023 (UDSOLGT)

Torsdage kl. 17-19 dvs. første gang bliver Torsdag d. 23. februar og sidste gang bliver Torsdag d. 20. april (der er ikke undervisning d. 6. april pga helligdag)

Pris: 2300 kr. for alle 8 gange


NYT : NÆSTE 8 UGERS FORLØB STARTER OP D. 7. SEPTEMBER 2023.

Torsdage kl. 17-19

Kontakt klinikken hvis du ønsker en plads


Målgruppe: 

Fascial Flow er velegnet til alle der er nysgerrig på kroppens bevægelser og samspil med sindet. Bevægelserne tilpasses den enkelte så alle kan være med. Fascial Flow er især velegnet til folk med spændinger, smerter, stress eller indre uro. Men også til dig der blot ønsker på en blid og nænsom måde at forebygge stivhed og stagnation i kroppen. Du vil få en mere levende, juicy og elstisk krop gennem Fascial Flow.


Hvad er Fascial Flow:

 

"Fascial" betyder bindevæv, så kort fortalt er Fascial Flow bevægelse af bindevævet. Bindevævet elsker bevægelse. Hvis vores livsstil ikke byder på meget bevægelse, kan bindevævet blive stift, tørt og smertefuldt.

 

Fascial Flow er en oplevelsesorienteret bevægelsesform der indefra både blødgører og styrker kroppen.

Det er en rolig meditativ bevægelsesform der fremmer kroppens egen healing og evne til selvregulering.

Gennem blide, dansende og strukturelle bevægelser hjælper vi kroppen til at forløse stress, smerter og gamle traumer. Nervesystemet falder til ro og derfor er Fascial Flow meget velegnet til folk der føler stress eller uro.

 

Der bliver skabt kontakt til kroppen og gennem denne kontakt lærer vi kroppen og sindet bedre at kende. Krop og psyke hænger sammen og påvirker hinanden fordi vores emotionelle nervesystem påvirker vores fysiske krop og omvendt.  


Du vil blive guidet gennem en række bevægelser, hvor du får mulighed for at skabe kontakt, undersøge og opleve din krop på nye måder og samtidigt lære en masse konkrete metoder til at løsne spændinger, skabe bevægelighed og opbygge styrke.


Effekterne af Fascial Flow er mange:


- Øget vitalitet og overskud

- Forbedret kropsholdning

- større sansning og kropsbevidshed

- færre smerter

- mere glæde, frihed og plads i kroppen


Udtalelse fra en tidligere deltager:


"Det er noget af det bedste kropsbevægelse, jeg nogensinde har oplevet. Og jeg har det så mega godt i min krop i dag, alt er løsnet, fleksibelt og behageligt. Sov helt fantastisk i nat. Er super glad for, at deltage!

For første gang, har et sæt øvelser løsnet senen i højre hofte, har prøvet alverdens behandlere og øvelser - uden resultat, men det her virker.

Vil bare gerne sige 1000 tak, for dig. Det syn du har på krop, bevægelse, meditation mm. er en gave, når man har udfordringer med sin krop."