Andreas Sønderriis

Andreas Sønderriis

Osteopat og Sportsfysioterapeut


Autoriseret Osteopat, Fysioterapeut, Sportsfysioterapeut og Certificeret Fysisk Træner. 


Andreas startede med at arbejde i Espergærde Fysioterapi som Osteopat i februar 2020. Andreas er en meget ambitiøs og professionel behandler der beskæftiger sig med mange forskellige problemstillinger. Andreas stræber efter hurtigt at finde frem til årsagen bag den kropslige problematik og finde en varig behandlingsløsning.  


Andreas har siden 2005 arbejdet med personlig træning og genoptræning, og blev i 2012 færdiguddannet som Fysioterapeut. Siden har Andreas uddannet sig til Sportsfysioterapeut (DSSF) og Osteopat (D.O.). Andreas er også underviser på statens anerkendte træneruddannelse (NEXT-Kbh), hvor han underviser i træningslære, anatomi og fysiologi, klient-screening m.m. Andreas har erfaring med behandling af en bred række af fysiske problemstillinger, og er specialiseret indenfor behandling og træning af sportsfolk, samt behandling af kvinder med graviditets- og/eller fødselsrelatede problemstillinger.


Andreas bruger en kombination af osteopati og sportsfysioterapi i diagnosticeringen og behandlingen af kropsproblematikker. Andreas laver en meget grundig undersøgelse og behandlingen vil være målrettet årsagen til problemet, frem for kun symptomerne.

Du kan læse mere om Osteopati og Sportsfysioterapi Her

Det er muligt at få tider hos Andreas hver onsdag og fredag.


Andreas arbejder uden tilskud fra sygesikringen. Hvis du er medlem af Danmark kan du få tilskud derfra.


Første konsultation koster 850 kr. (cirka 45 min.)

Efterfølgende konsultationer koster 650 kr. (cirka 30 minutter)