HUR Træningsmaskiner

HUR

HUR Træningsmaskiner - The Natural Transmission - den naturlige kraftoverførsel!


HUR maskinerne er egnet til alle brugere og har nogle helt unikke fordele, når man har brug for blid og ledvenlig træning.


Alle HUR maskiner er udstyret med den unikke Natural TransmissionTM mekanisme. Det er en modstandsmetode baseret på lufttryk, som tilpasser sig musklernes naturlige kraft.


HUR udstyrets Natural Transmission system tilpasser modstanden til musklernes faktiske ydeevne, uafhængig af bevægelsens hastighed. Dette sikrer en behagelig modstand for den som træner. Træning med HUR træningsudstyr er sikkert og effektivt ved både lav og høj bevægelseshastighed. The Natural Transmission gør HUR udstyret perfekt til træning, hvad enten brugeren er en aktiv fitnessentusiast, begynder, ældre eller har behov for genoptræning. Modstanden justeres nemt og trinløst og kan tilpasses alle styrkeniveauer.


Baseret på videnskabelige undersøgelser:

The Natural Transmission er resultatet af videnskabelig produktforskning og -udvikling. Forskningen er udført i samarbejde med førende eksperter inden for biomekanik. Et stort antal universiteter over hele verden har været involveret i udviklingen. Resultatet er en modstandsmetode, der er udtryk for den mest avancerede teknologi inden for træningsudstyr på markedet.