Anne-Mette Daubjerg

Anne-Mette Daubjerg

Fysioterapeut


Anne-Mette er uddannet fysioterapeut i 2016 i København og har arbejdet hos Espergærde Fysioterapi siden oktober 2018.

Hun har siden sin uddannelse arbejdet på klinik og har derfor en bred erfaring i behandling af forskellige diagnoser. Hun har bl.a. en stor erfaring med skulderproblematikker og varetager derfor nakke skulder holdene på klinikken.


Anne-Mette har mange års erfaring inden for holdtræning og personlig træning, både indenfor sygesikringen og i træningscentre. Hun er uddannet løbeinstruktør gennem DGI og er uddannet GLAiD instruktør i knæ og hofter på Syddansk Universitet.

Hun underviser på flere hold hos Espergærde Fysioterapi, for mere info se holdplanen.


Anne-Mette fortæller selv: ”For mig er motivation en af de vigtigste drivkræfter til et aktivt liv, hvorfor jeg finder det vigtigt at træning er sjovt og enkelt. Samtidig er det vigtigt, at vi fokuserer på at indøve hensigtsmæssige bevægemønstre, så led, og kroppen i det hele taget, ikke bliver overbelastet.”


Anne-Mette er på klinikken alle hverdage og arbejder med tilskud fra sygesikringen


Specielle kompetencer

Træning: Funktionel træning individuelt eller som holdtræning. Holdtræning: TRX, ryg, skulder/nakke, seniorgymnastik og sklerose.


Balancetræning: Vestibulære problematikker, sklerose, ledbåndsskader.


Sklerose: Anne-Mette har en stor interesse og erfaring med sklerose patienter og det er derfor hende der varetager sklerose behandling og har skleroseholdet hver Mandag og Fredag.

Se holdplanen.


Artrose/slidgigt i knæ og hofter: Anne-Mette er uddannet GLAiD terapeut og varetager derfor GLAiD holdene sammen med Sebastian, Inger og Lisa


Nakke/skulder/ryg:: Manuel behandling efter Mulligan-koncept.

Vestibulær træning efter Z-health-koncept.