Anne-Mette Daubjerg

Anne-Mette Daubjerg

Fysioterapeut


Anne-Mette er uddannet fysioterapeut i 2016 i København og har arbejdet hos Espergærde Fysioterapi siden oktober 2018.

Hun har siden sin uddannelse arbejdet på klinik og har derfor en bred erfaring i behandling af forskellige diagnoser. Hun har især en stor erfaring med skulderproblematikker og er derfor en efterspurgt behandler hvis du har ondt i nakke og skulder.


Anne-Mette er vores sclerose specialist og varetager derfor vores sclerosehold og behandlinger. Du kan læse mere om vores sclerose tilbud HER


Anne-Mette har mange års erfaring med holdtræning og personlig træning, både indenfor sygesikringen og i træningscentre. Hun er uddannet løbeinstruktør gennem DGI og er uddannet GLAiD instruktør i knæ og hofter på Syddansk Universitet.

Hun underviser på flere hold i Espergærde Fysioterapi, for mere info se holdplanen.


Anne-Mette fortæller selv: ”For mig er motivation en af de vigtigste drivkræfter til et aktivt liv, hvorfor jeg finder det vigtigt at træning er sjovt og enkelt. Samtidig er det vigtigt, at vi fokuserer på at indøve hensigtsmæssige bevægemønstre, så led og kroppen i det hele taget, ikke bliver overbelastet.”


Anne-Mette er på klinikken alle hverdage og arbejder med tilskud fra sygesikringen


Specielle kompetencer:

Nakke og skulder problematikker: Anne-Mette har flere års erfaring med behandling af nakke og skulder smerter. Hun har været på flere kurser i undersøgelse og behandling af nakke/skulder og er opdateret med den nyeste viden. Træning er en vigtig del af behandlingen og Anne-Mette varetager derfor også vores nakke skulder hold.


Ryg problematikker: Anne-Mette behandler ryggen med en kombination af træning og manuel behandling efter Mulligan-konceptet. Anne-Mette varetager et ugentligt ryghold.


Artrose/slidgigt i knæ og hofter: Anne-Mette er uddannet GLAiD terapeut og varetager derfor GLAiD holdene sammen med Sebastian og Lisa


Sklerose: Anne-Mette har en stor interesse og erfaring med sklerose patienter og det er derfor hende der varetager sklerose behandling og har skleroseholdet hver Mandag og Fredag.

Se holdplanen.


Balancetræning: Vestibulære problematikker, sklerose, ledbåndsskader.


Træning: Funktionel træning individuelt eller som holdtræning. Holdtræning: TRX, ryg, skulder/nakke, seniorgymnastik og sklerose.