Lisa Alstrup

Tel. 49 13 45 64

Mandag - fredag

mellem kl. 9 - 12

eller info@efys.dk

Lisa W. H. Alstrup

Klinikejer, fysioterapeut

 

Lisa er uddannet fysioterapeut i 1998.

 

Lisa er en vellidt og erfaren fysioterapeut der har arbejdet på klinik i mange år. Hun blev medejer af Espergærde Fysioterapi i 2013. Tidligere har hun arbejdet i psykiatrien og på hospitaler, hvor hun har fået en bred fysioterapeutisk erfaring både fagligt og menneskeligt.

 

Lisa har en stor interesse for træning og personlig udvikling. Hun er uddannet personlig træner, yogalærer og mindfulness instruktør. Hun er samtidig certificeret livsstilscoach og har i en årrække arbejdet med livsstilsændringer.

 

Lisa vil i sin behandling som oftest kombinere manuel behandling og træning og har en holistisk tilgang til sine behandlinger, hvor samarbejdet mellem behandler og klient spiller en stor rolle i forhold til behandlingen.

 

Lisa er at finde på klinikken Mandag, Tirsdag, Onsdag og Torsdag.

Lisa arbejder ikke under sygesikringen, bortset fra enkelte hold.

 

Specielle kompetencer:

Træning: Specifik træningsvejledning både individuelt og på hold. Herunder genoptræning, personlig træning, pilates, yoga og TRX.

 

Balancetræning: Eksempelvis balanceproblemer pga. neurologiske sygdomme (sclerose, parkinson, polyneuropati), aldersrelaterede sygdomme eller pga. skader (ankelforstuvning og lign.)

Artrose/slidgigt i knæ og hofter: Lisa er uddannet GLAiD terapeut og varetager derfor GLAiD holdene sammen med Sebastian

 

Nakke og ryg smerter: Ofte ved at kombinere manuel behandling og træning.

Behandling og genoptræning efter skader i ankler og knæ

Bindevævsbehandling (fasciebehandling): Lisa har særlig interesse og erfaring med bindevæv i bevægelse, som er en særlig måde at træne og bevæge sig på.

 

Yoga, meditation og Mindfullness

 

Åndedrættet og afspænding

Espergærde Fysioterapi I/S

Nørremarken 3 B

3060 Espergærde

 

info@efys.dk

Copyright © Espergærde Fysioterapi I/S