Henrik Hurtigkarl

Tel. 49 13 45 64

Mandag - fredag

mellem kl. 9 - 12

eller info@efys.dk

Henrik Hurtigkarl

Fysioterapeut

 

Henrik er uddannet fysioterapeut i 1998.

 

Henrik har arbejdet på klinik i mange år og har specielle kompetencer indenfor idrætsskader, genoptræning efter operationer, lænde- og bækkensmerter, nakkesmerter og fodproblemer. Han har erfaring fra hospitaler og har i 3 år været tilknyttet idrætsklinikken på Herlev Hospital.

 

Derudover har han i 17 år været virksomhedskonsulent med rådgivning i ergonomi, arbejdsmiljø og sundhedsfremme på bl.a. Novo Nordisk, Bavarian Nordic, Amagerforbrændingen og Seruminstituttet.

 

Henrik er en erfaren og dygtig ”håndværker”, med en sund kombination af viden, erfaring og nysgerrighed omkring ”kroppens mysterier” og sammenhænge.

 

Han har en stor interesse indenfor idrætsverdenen, hvor han i særlig grad har erfaring med cykling, løb, svømning, gymnastik, dans og ballet.

 

Specielle kompetencer

Træning: Specifik træningsvejledning både individuelt og på hold. Henrik har særlig

erfaring med træning og behandling af elitegymnasterne fra Espergærde Grandprixhold og har ligeledes arbejdet en del med langdistanceløbere og cykelryttere.

 

Rygbehandling: Akutte og kroniske lændesmerter bl.a. efter McKenzie konceptet samt ved brug af teknikker fra osteopati.

Fodrelaterede problemer: Slidgigt i storetåen, nedsunken forfod, hælspore og smerter i skinneben og achillessene. Henrik laver også specialtilpassede såler fra Supersole.

 

Nakke-, skulder-, albue- og håndsmerter: Stor erfaring med træning og behandling af smerter i nævnte områder, herunder piskesmæld, nakkehold, slidgigt i nakken, ”kold skulder”, musearm, tennisalbue samt genoptræning efter brud eller operation.

 

Spændingshovedpine: Forskellige behandlingsteknikker samt træning og vejledning i livsstilsændringer.

 

Akupunktur bl.a. ved akutte og kroniske smertetilstande

Espergærde Fysioterapi I/S

Nørremarken 3 B

3060 Espergærde

 

info@efys.dk

Copyright © Espergærde Fysioterapi I/S